Mondial Buccaneer 250i İncelemesi

Merhaba, Fulya ben. Erkin ile birlikte Evcik Kampına giderken benim de Mondial’in Buccaner 250i modelini yaklaşık 500km test etme şansım oldu.
Mondial Buccaneer 250i İncelemesi

Genellikle uzun yol enduro motorları ve spesiyal enduro motorları kullandığım için, uzun zamandır denemek istediğim cafe racer tarzındaki Buccaner modelini denedim.

 

İlk olarak dış görüntüsü ve tasarımı çok dikkatimi çekti. Kullanılan malzemenin kalitesi ve şaşırtıcı tasarımı oldukça başarılı idi. Buccaneer 250i, 250 cc, 4 zamanlı, SOHC ve V-Twin silindir motora sahip. Buccaneer 250i’nin her bir parçası en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış.

Ön ve arka farları yuvarlak , kadranı retro tarzında dizayn edilmiş. Güçlü süspansiyon yapısı, test ettiğim otobanda ve stabilize yolda kendini gösterdi. Özellikle köy yollarında selesinin de konforu ön plana çıktı. Motor rodajda olduğu için limitlerini çok zorlamadan test ettim. 13 lt yakıt deposuna sahip. Rodajda olmasına rağmen şehir içi yakıt tüketimi tatmin ediciydi. Her fabrika çıkışlı motor gibi bu motorda da mutlaka lastiklerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Ön ve arka frenleri disk olduğu için, eğer lastikler değişir ise yol tutuşunda da önemli bir fark olacağı kanaatindeyim.

RX3i Evo ile Evcik Kampı

Buccaneer’ı kimlere tavsiye ederim?

Ülkemizde başlangıç motoru denilince ya enduro ya da super sport tarzı motorlar kullanılıyor. Bu sebeple başlangıç olarak café racer tarzı motor kullanmak isteyen kadın kullanıcılar ve boyu çok uzun olmayan erkek kullanıcılar için farklı bir seçenek olabilir.Bunun dışında 2. Motor olarak hobi tarzında café racer tarzı motor toplayan arkadaşlarımız oldukça fazla. Bu motoru alıp, kendilerine göre dizayn edip, hobi motoru olarak da kullanabilirler.

Daha fazla faydalı içerik için takipte kalın:

facebook.com/deneme.tahtasi.tv

instagram.com/deneme.tahtasi

www.youtube.com/denemetahtasi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir