Keyif Amaçlı Buluşma

Mudurnu Kampına yağış yüzünden bir çok arkadaşımız katılamadı. Kampta yiyemediğimiz sucuğu yemek, kalan hediyeleri dağıtmak ve muhabbet etmek için, 16 Mayıs salı günü (18:300-21:30) keyif amaçlı buluşuyoruz. Yer, Mudurnu kampının ana sponsoru Yamaha Tuna’nın Maltepe’deki mağazası ve bahçesi. Sucuk, çekilişle hediyeler dahil herşey şirketten 🙂 Her tarz içeceğinizi kendiniz alıp gelebilirsiniz. Araç kullanacaklar için alkolsüz içecekler vereceğiz.

Hediyeler: Tuna Motosiklet’ten LS2 kask, Motoplus’tan Tec90 kevlar pantolon, Impatec Korumalar, Vecton bandanalar, Motoron Dergisinden yıllık üyelikler, OrangeMotorrad, Şair Sigorta, BalataUzmanı, Motor-In, Eyupto Moto, Rider’s Cleaner’dan ve birkaç markadan daha hediyeler işte 🙂

Etkinliğe Yamahasıyla gelen herkes evsahibi Tuna’dan ilk bakımında %10 indirim kazanacak. Yani kampa gelemeyen herkese aynı güzelliği yapmaya çalışıyorum.

Kampta çektiğimiz fotoğrafları ve videoları da perdeye yansıtıp izleyeceğiz. Kampta yağış yüzünden elimizde kalan tişörtlerden de isteyen satın alabilir.

Etkinlik,hediye çekilişi ve sucuk ikramı herkese açıktır, arkadaşlarınıza da haber vermeyi unutmayın.
Erkin Yeşil

Zümrüt Evler Mahallesi
Nazmi İlker Sokak No:8
Maltepe / İstanbul

Tel : 0 216 441 72 42

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir