HASANPAŞA İNDİRİM VE ETKİNLİK HAFTASI

7 Ağustos Salı günü başlayacak ve 12 Ağustos Pazar akşamına kadar sürecek olan “Hasanpaşa İndirim ve Etkinlik Haftası” açılışını Nepal Söyleşisi ile Deneme Tahtası olarak biz yapıyoruz.Yani Erkin ve Can.

İstanbul’dan başlayıp 50 gün süren yolculuğumuzdan videolar izleyip, özellikle sosyal medyada paylaşmadığımız komik anları ve tehlikeli yolları paylaşacağız.

Yaz ayında söyleşiyi kapalı bir mekanda yapmaktansa, Hasanpaşa’da mağazaların ortasında kalan bölgede (Motoplus ve Motovento’nun bulunduğu Azra sokak) yapacağız. Etkinlik ücretsiz ve bol ikramlı olacak. Bu etkinlikte de daha önceki buluşmalarımızda olduğu gibi Polonez sosis-sucuk mangal keyfi ile bizimle olacak. Bu sefer yemek olayını ücretsiz yapmaktansa kanserli çocuklar yararına emek veren Minik Kalpler Derneği’ne bağışlamak istedik. Sandviçleri Minik Kalpler’e 5 TL bağış karşılığı vereceğiz. Eğer Salı Günü İndirim yapan mağazalardan alışveriş yaparsanız ücretsiz yemek fişi alacaksınız, yani bağışı o mağaza yapmış olacak. Etkinlik açık havada olacağından kamp sandalyenizi getirmeyi unutmayın. İsterseniz motosikletinize oturup da bizi dinleyebilirsiniz

Salı gününün programı şöyle:

19:00 – 20:00 Yeme – İçme ve Sohbet
20:00 – 20:20 Türkiye’nin İlk Motosiklet Dizisi “Hızlı Komedi”
20:20 – 21:30 Nepal Söyleşisi

21:30 sonrası, isteyenlerle Kadıköy’e geçer muhabbete orada devam ederiz.

Etkinliğin son akşamı (pazar) ise Rüzgarın İzinde Söyleşisi ve bir kaç sürprizimiz daha olacak.

NOT: Hasanpaşa İndirim Günlerine katılan Kilerci Motorlu Araçlar, Motovento, Mototeks, MotoCapro, Motoplus, ARD Motor tüm ürünlerinde nakitte %25, tek çekimde %20, taksitte %15 indirim yapacak. Alışverişleriniz bitiminde hediye fırsatı ve yemek ikramı için fişinizi almayı unutmayın.

Etkinlikleri kaçırmamak için Youtube Kanalımıza Abone olmayı unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir