“Nerede O Eski EMOK Kampları Diyenler” Bu Hafta Sonu Buluşuyoruz!

Motosiklet kullanmaya son bir kaç yılda başlayanlar muhtemelen EMOK festivallerini bilmiyordur ve çok şey kaçırmıştır. Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce iki teker tutkununun buluşması olurdu bu festivaller.

Bilmeyenler için EMOK, (Enduro Motosiklet Kulübü Derneği) resmi statüsüye sahip, tüm motosikletseverleri bir araya getirmek için çaba sarfeden bir dernektir ve 15. yılını kutlayacağız bu kampta EMOK’un.

Daha fazla bilgi için emok.org

Benim de üyesi olduğum EMOK, son yıllarda biraz aktifliğini kaybetti biliyoruz. O zaman eski anıları konuşmak, hatta 2018 yılında tekrar festival yapmak için bir araya gelelim, yeni arkadaşlarla tanışalım. Festival, yarışmalar değil muhabbet kampı olacak bu kez. İster motosikletle, ister arabanızla hatta bisikletle gelebilirsiniz. Ayrıca sürpriz hediyelerimiz olacak gelen arkadaşlarımıza.

Kampın detaylarına gelirsem, 10-11-12 Kasımda, Kocaeli Gebze’de herkese açık bir kamp olacak. Bu soğuk havada kamp mı olur diyen arkadaşlarımız günübirlik de uğrayabilsin diye kamp yerini İstanbul’a çok yakın tuttuk. Geçen ay  önce Deneme Tahtası-Atölye Kampı yaptığımız güzel, salaş bir tesiste kamp yapacağız.

Tesis desek de herkes kendi kamp malzemesini getirmesi gerekiyor, kamp alanından çok ormanın içinde piknik alanı gibi şirin bir yerde olacağız. Tesise giriş ve konaklama ücretini EMOK olarak biz karşılayacağız.

Gebze Ovacık’taki kamp alanına ulaşım için tıklayın.

Kamp alanına ulaşım tamamen asfalt yoldan ve her tarz araç için uygun. Ulaşımı herkes kendi hallediyor. Motorlarınızı çadırlarınızın yanına kadar alabileceksiniz. İstediğiniz gün ve saat kampa gelebilirsiniz, biz cuma günü öğlenden itibaren oradayız.

Kamp alanında piknik masaları, elektrik, su, tuvalet mevcut. He türlü içecek (alkol dahil) ve yiyeceğin bulunduğu bir restoran da bulunuyor, fiyatlar da uygun. İsteyen yemeğini, ocağını kendi getirsin yapsın, isteyen tesisin mangalını kiralasın hatta restoranında yesin. İçecekleri taşımaya değmez bence, yeteri kadar soğuk içecek olacak tesiste. Kamp alanı çok büyük bir alana kurulu ver her yerde masa var. Telefon (Turkcell) çekiyor. Yer çok kolay ama  bulamayanlar 05337372269’dan konum isteyebilir.

Şansımıza hava durumu güzel olacak, yağmur gözükmüyor. Yine de gece soğuk olacaktır, kışlık malzemelerinizi unutmayın.

Ovacık Gebze Kocaeli Volkan Et Mangal ve Piknik Yeri Ovacık Mahallesi Yayladere Caddesi No:94 41400 Gebze/ Kocaeli

Kamp malzemelerini kontrol etmek için şu listeye göz atmanızı öneririm:

Kamp Malzemeleri Listesi

Etkinik linki için tıklayın.

Arkadaşlarınıza, motosiklet ve doğa sporları kulüplerine haber vermeyi unutmayın, görüşmek üzere.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir