Keyif ve Atölye Kampı

6-8 Ekim’de Gebze’de isteyenin kamp süresince sadece keyif yapacağı, isteyenin “Motosiklet Bakım ve Temel İlk Yardım” atölyelerine katılacağı, oyunlu çekilişli bir kamp yapalım mı? Üstelik Motoplus’tan ve birçok markadan büyük hediyeler var yine!  İsteyen cumartesi günübirlik atölyelere uğrasın, isteyen çadırını alsın gelsin. Biz cuma öğlenden itibaren kamp alanındayız.

Organizasyon DenemeTahtası‘ndan, hediyeler Motoplus‘tan!

Gebze Ovacık’taki kamp alanına ulaşım için tıklayın.

MEDAK ve Ergün Oturak’ın cumartesi günü atölyeler gerçekleştireceği etkinlikte bir çok hediye de dağıtacağız. Özellikle motosiklet kullanıcıları için koruma ekipmanlarını çekiliş ve soru-cevap şeklindeki yarışmalarla dağıtacağız.

Medikal Arama Kurtarma Derneği (MEDAK) düzenleyeceği atölyede motor kullanıcılarına özel ilk yardım bilgileri, motor kazalarında sık karşılaşılan yaralanmalar, motosiklet için ilk yardım çantası hazırlamak gibi konulardan bahsedecek. Geçen sene de bu tarz bir kampımızda çok faydalı bir atölye gerçekleştirmişlerdi.

Ergün Oturak ise motosiklet üzerinde uygulamalı mekanik atölyeler gerçekleştirecek.

Kampı ve atölyeleri, daha önce de iki kez büyük etkinlik yaptığımız ve çok eğlendiğimiz Gebze’de Volkan Et Mangal Kamp Alanında gerçekleştireceğiz.

Kamp alanına ulaşım tamamen asfalt yoldan ve her tarz araç için uygun. Ulaşımı herkes kendi hallediyor. Motorlarınızı çadırlarınızın yanına kadar alabileceksiniz. İstediğiniz gün ve saat kampa gelebilirsiniz ama atölyeler cumartesi öğlen başlayacak aklınızda olsun.

Kamp alanında piknik masaları, elektrik, su, tuvalet mevcut. He türlü içecek ve yiyeceğin bulunduğu bir restoran da bulunuyor, fiyatlar da uygun. İsteyen yemeğini, ocağını kendi getirsin yapsın, isteyen tesisin mangalını kiralasın hatta restoranında yesin. İçecekleri taşımaya değmez bence, yeteri kadar soğuk içecek olacak tesiste. Kamp alanı çok büyük bir alana kurulu ver her yerde masa var. Telefon da çekiyor daha ne olsun 🙂

Bu sefer bir tesisi kullandığımız için kamp ücretsiz olamayacak. Giriş ücreti kişi başı 25 TL olacak.  Bu parayı tesisin imkanlarını (tuvalet, elektrik, piknik masaları …) ve atölyeye gelecek eğitmenlerin masrafları için ödemiş olacaksınız.  18 yaşından küçükler para ödemeyecek, hatta onlar için küçük hediyelerimiz olacak.  İsteyen 2 gece kalsın, isteyen tek gece, ya da günübirlik gelsin, atölyeye katılsın katılmasın fiyat aynı. Herkes kişi başı bozuk 25 TL’sini hazırlasın, uğraşmayalım orada 🙂

Bir de girişte çekiliş numarası vereceğiz onu kaybetmeyin ki hediyeleri (çekiliş cumartesi 19:00’da) kaçırmayın. Örneğin Kask (Bell MX-9), otomatik zincir yağlama sistemi, elcik ısıtma, balata ve bir çok hediye olacak.

Ayrıca bu bilet size Motoplus Mağazası için geçerli olacak “Bell MX-9 Kask” için %30 indirim olanağı sağlayacak.  (İstediğiniz renk ve bedende)

Etkinlik linki burada.

Motoplus dışında kampa destek veren diğer markalar: BalataUzmanı, Kilerci Motorlu AraçlarACRmotorcyclesCFMOTO Türkiye, Tech90, Impactec, Yamaha Tuna MotosikletMotowax Cafe, Vecton, Touratech Türkiye, Bay-Pey Süt Ürünleri, Rider Cafe Moda, Çanta Taşıma Demiri, Polonez Et, Güzelpınar Su

İsterseniz günübirlik de katılabileceğiniz etkinliğin programı şu şekilde:

6 Ekim Cuma :  Sadece keyif ve muhabbet

7 Ekim Cumartesi :  Öğlen 12:00-16:00 Motosiklet Bakım Atölyesi

Akşamüstü 16:30-19:00 İlk Yardım Atölyesi

19:00-19:30 : Çekiliş ve Hediyeler

Akşam 20:00-23:00 Ödüllü Voleybol Turnuvası

8 Ekim Pazar : Kahvaltının ardından veda

Çok keyifli ve faydalı olacağına inandığımız etkinliğimiz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.

Etkinlikleri kaçırmamak için DenemeTahtası’nı takipte kalın:

facebook.com/deneme.tahtasi.tv

instagram.com/deneme.tahtasi

www.youtube.com/denemetahtasi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir