Tuna Motosiklet Mudurnu Kampı

Türkiye’nin dört bir yanından gelecek motosiklet ve doğa tutkunuyla Hıdırellez’in başladığı tarih olan 5-6-7 Mayıs’ta Bolu Mudurnu Kampı’nda buluşuyoruz.  Erkin Yeşil’in organizasyonu üstlendiği, Tuna Motosiklet’in ana sponsorluğunda giriş ücreti olmayan şenlik havasında geçecek kampa birçok marka da hediyeler dağıtarak katılacak. Kamp alanında 3 gün boyunca sıra dışı, eğlenceli oyunlar oynayacağız, kamp ateşinde sohbet edeceğiz ve yakın yerlere motosiklet gezileri, doğa yürüyüşleri düzenleyeceğiz. Mudurnu sokaklarında gezinmek bile sizi çok keyiflendirecek. 

İsteyen kamp alanında kendi getireceği çadırlarda, isteyen kamp alanına 5 dakika uzaklıktaki tarihi kent Mudurnu’nun konaklarında, butik otellerinde konaklayacak. Otelde kalmak isteyenler rezervasyonlarını  kendileri yapacak. Kamp alanına en yakın konaklama yeri olan Hacı Şakirler Konağı veya kent merkezindeki tarihi Osmanlı Konakları otelini tercih edebilirsiniz. Mudurnu’ya Hıdırellez şenliği için geldiğinizi söylerseniz kolaylık sağlayacaklar.

Kamp yeri geçen kasım ayında YoldanÇık Kampını düzenlediğim ve çok güzel vakit geçirdiğimiz aynı alan olacak.  Kampa isteyen motosikletiyle, isteyen arabasıyla katılabilir. Yol her türlü aracın gelebileceği kolaylıkta. Mudurnu merkezden itibaren kamp alanına kadar olan 2 km lik yol boyunca yönlendirme levhaları koyacağız. Kamp yerinin koordinatı için tıklayın.

Kamp yerini Mudurnu merkeze çok yakın ulaşımı kolay, telefon çeken ama elektriği bile olmayan doğayla baş başa kalabileceğimiz bir alan seçtik ki gece sadece kamp ateşi ve yıldızlarla aydınlanalım.

Bir tesis bulunmayan kamp alanında Mudurnu Belediyesi bizim için içme suyu, yakacak odun ve seyyar tuvalet tahsis edecek. Başkan Mehmet İnegöl’e doğa tutkunlarına yardımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim.

Kamp programını ve kampa destek veren markaları yakında açıklayacağız. Şenlik 3 gün sürse de günübirlik bile katılabilirsiniz, rezervasyon gibi şeylere gerek de yok. Yine de etkinlik linkine geleceğim, ya da düşünüyorum diye işaretlerseniz yaklaşık sayıyı biliriz ve ona göre hazırlığımızı yaparız. Kamplarımıza çocuğuyla gelenler de bir hayli oluyor ve onlara da sürprizler yapıyoruz, aklınızda bulunsun 🙂 Mudurnu’da görüşmek üzere…

Etkinlik linki için tıklayın.

Kamp alanına ulaşım için tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir